ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο επαναπροσδιορισμός της πολυτέλειας και της απόλυτης καθαριότητας, συνδυασμένος με την υψηλή τεχνολογία.

“Ο ήλιος στην φυσική του ή στην τεχνητή του μορφή είναι ΖΩΗ όταν τον δεχόμαστε με ασφάλεια.

Σχεδιάσαμε το Pacific Sun Solarium με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή στο μαύρισμα. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χαλαρώστε σε ένα χώρο 120 τ.μ, μίνιμαλ αισθητικής, άνεσης και γήινων χρωμάτων.

Ο ήλιος στην φυσική του ή στην τεχνητή του μορφή είναι ΖΩΗ όταν τον δεχόμαστε με ασφάλεια. Αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό, βοηθάει στη θεραπεία δερματικών βλαβών, όπως η ψωρίαση και τα σημάδια ακμής, προλαμβάνει την οστεοπόρωση, αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος, τονώνει το αμυντικό σύστημα, βελτιώνει την διάθεση και μειώνει το stress και την αϋπνία.

Η αυστηρότατη επιλογή αντισηπτικών και ειδών καθαρισμού νοσοκομειακού επιπέδου, megaclean© plus της mega sun© Γερμανικής προέλευσης, σε κάθε σημείο του κέντρου και των μηχανημάτων καθώς και η συχνότατη ανανέωση λαμπών και εξοπλισμού μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Η πρόσβαση στο Pacific Sun Solarium είναι πολύ εύκολη. Το parking στην πίσω πλευρά του κτιρίου διατίθεται δωρεάν.

Ο χρόνος αναμονής είναι μικρός, αλλά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να κλείσετε ραντεβού.

Η ΟΜΑΔΑ

Ένας ιδιαίτερος και σπάνιος συνδυασμός επαγγελματιών
από τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας.

Υπεύθυνοι Λειτουργίας

Ροδή Παπασιλέκα Αθανάσιος Νώτης

    Φαρμακοποιός                                            Οδοντίατρος                                                                            

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Αμάντα Περδίκη

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Νικόλ Σταυροπούλου

Η 20ετής εμπειρία στον χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αισθητικής δημιουργούν την ομάδα που ανεβάζει τις προδιαγραφές κάθετα.

Η πρώτη μας επαφή με το χώρο του τεχνητού μαυρίσματος ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του ᾽90 στην κεντρική Ευρώπη, όπου η χρήση solarium ήταν και είναι μια φυσική ανάγκη του οργανισμού και όχι μόνο πολυτέλεια. Η αύξηση της βιταμίνης D, η παραγωγή κολλαγόνου, η βελτίωση του αμυντικού συστήματος και της διάθεσης, είναι ορισμένα από τα ποικίλα θετικά αποτελέσματα που έκαναν τις εβδομαδιαίες μας επισκέψεις, στην πορεία των φοιτητικών μας ετών, τρόπο ζωής.

Ερχόμενοι στο σήμερα και στην σύγχρονη σκληρή πραγματικότητα σας καλούμε να ζήσετε όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα και σίγουρα να βελτιώσετε την εμφάνιση σας όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και ολόκληρο το χρόνο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Εμπιστευόμαστε τους παγκόσμιους πρωτοπόρους , την Γερμανικής Μega Sun©  και την Aμερικάνικη Mystic Spray Tan©.

Ο χώρος ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές της ΕΟΤΜ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ). Ο κορυφαίος και απόλυτα ισορροπημένος συνδυασμός λαμπών Mega Sun© UVA, UVB, Blue Light Therapy και Collagen Therapy καθώς και ο έλεγχος αυτών από το CPI Smart σύστημα διαχείρισης και απόδοσης, εγγυώνται υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αποτελέσματος.

Καλέστε μας στο
210 5320 220

και ενημερωθείτε για τις
προσφορές & τις  συνεδρίες!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συνταγή της απόλυτης προστασίας αλλά και επιτυχίας στο τέλειο μαύρισμα: 
Supre© • Hempz©

Το μαύρισμα δεν έχει να κάνει μόνο με ένα όμορφο μπρονζέ χρώμα, αλλά και με την υγεία του δέρματος. Χρησιμοποιείτε πάντα τις κατάλληλες κρέμες και λοσιόν μαυρίσματος πριν και μετά το solarium, για να ενισχύσετε το μαύρισμα αλλά και για να φροντίσετε το δέρμα σας με τη σωστή ενυδάτωση.

Συμβουλευτείτε το προσωπικό του Pacific Sun για να διαλέξετε το προϊόν που σας ταιριάζει από τις κορυφαίες εταιρείες που θα βρείτε στο κέντρο μας

SPRAY TAN

Mystic Spray Tan σημαίνει ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς UV! Το σώμα ψεκάζεται αυτόματα μέσω του συστήματος MagneTan Application technology, το οποίο χρησιμοποιεί τις μαγνητικές ιδιότητες του σώματος, ώστε το ίδιο το σώμα να ελκύσει το Tanning Myst σε κάθε του επιφάνεια.

SOLARIUM

Στο Pacific Sun θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία του τεχνητού μαυρίσματος με ασφάλεια, χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις, χρησιμοποιώντας έγκυρη γνώση, επώνυμα μηχανήματα και κρέμες μαυρίσματος.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σχεδιάσαμε το Pacific Sun Solarium με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή στο μαύρισμα. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χαλαρώστε σε ένα χώρο 120τ.μ, μίνιμαλ αισθητικής, άνεσης και γήινων χρωμάτων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το μαύρισμα δεν έχει να κάνει μόνο με ένα όμορφο μπρονζέ χρώμα, αλλά και με την υγεία του δέρματος. Χρησιμοποιείτε πάντα τις κατάλληλες κρέμες και λοσιόν μαυρίσματος πριν και μετά το solarium.

Pacific Sun the color of your tan!

Διεύθυνση

Λεωφ. Αθηνών 284 & Βόλου
12462 Δάσος Χαιδαρίου
Τηλ 210 5320 220
email: info@pacificsun.gr

Ωράριο λειτουργίας

Δε-Πα 10:00-22:00

Σάββατο 10:00-20:00

Κυριακή 10:00-18:00

Pacific Sun Solarium
Λεωφ. Αθηνών 284 & Βόλου
12462 Χαιδάρι

© 2024 Pacific Sun Solarium

Designed by specs.gr | Powered by: wildwildweb.gr